magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 De Jaren Vijftig in Beeld
 
Het boek "Elvis Portraits: The Fifties – A Life in Photos" is het nieuwste werk van Erik Lorentzen. Dit indrukwekkende boek ligt momenteel bij de drukker en zal over enkele weken beschikbaar zijn.

Met maar liefst 400 pagina's is " Elvis Portraits: The Fifties" een omvangrijk nieuw boek. De uitgave wordt omschreven als een hardcover met zowel de meest adembenemende als nooit eerder geziene foto's van 's werelds meest gefotografeerde persoon, Elvis Presley. Zijn verschijning, de charme van zijn geweldige looks en zijn blijvende persoonlijkheid worden in beeld gebracht door de lens van de meest vooraanstaande fotografen van die tijd.

Het boek neemt ons mee terug naar de periode waarin Elvis niet alleen een cultureel icoon werd maar ook het hart van de jongeren en de droom van menigeen belichaamde. Van zijn bescheiden begin tot het onvermijdelijke sterrendom, toont "Elvis Portraits" de transitie van een jonge, hoopvolle artiest naar een icoon van zijn generatie.

Deze collectie toont aan hoe Elvis, 45 jaar na zijn onverwachte overlijden, nog steeds een figuur is waarmee elke generatie zich kan identificeren. Van zijn dagen als vrachtwagenchauffeur tot zijn ontluikende muziekcarričre, van de start van zijn acteercarričre tot zijn transformatie in een sekssymbool; dit boek vangt elk facet van zijn veelbewogen leven.

"Elvis Portraits: The Fifties – A Life in Photos" is meer dan alleen een fotoboek. Het is een herinnering aan de vele levens die Elvis heeft aangeraakt en die nu voor altijd zijn vastgelegd. Voor elke lezer is er wel een foto die een bijzondere herinnering oproept, waardoor het boek een persoonlijke ervaring wordt.

Binnenkort natuurlijk leverbaar via jouw Elvis Shop, ShopElvisMatters.com

 
 
Gepubliceerd: 16 april 2024, 19:15
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Fun In Acapulco