magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Riley Keough Zet Haar Muzikale Reis Voort
 
Riley Keough, de kleindochter van Elvis en onder meer bekend van haar rol in de hitserie Daisy Jones & The Six, zet haar muzikale ontdekkingsreis voort met een nieuwe single van de soundtrack voor haar laatste film, Sasquatch Sunset. Hoewel dit niet de eerste keer is dat Keough haar zangtalent deelt met de wereld, blijft haar nieuwste muzikale bijdrage een diepe connectie leggen met haar legendarische grootvader, Elvis Presley.

In Daisy Jones & The Six, kreeg Keough al de kans om haar vocale kwaliteiten te verkennen, een ervaring die haar muzikale potentieel onthulde. Tijdens een interview met Vanity Fair benadrukte de producer van de serie, Lauren Neustadter, Keough's toewijding en het ontginnen van haar verborgen zangtalent: "We spraken over haar zingen en over haar grootvader en ze zei zoiets als, ‘Weet je, ik weet dat ik het in me heb, maar ik zing eigenlijk alleen onder de douche. Dit is niet iets wat ik eerder heb gedaan, maar ik ben klaar om het werk te verrichten,’ en dat deed ze werkelijk."

Ondanks haar bewezen talent en de lof die ze ontving voor haar rol in Daisy Jones & The Six, blijft Keough bescheiden over haar muzikale ambities. Op de rode loper van de Golden Globes 2024 vertelde ze aan Variety dat ze "waarschijnlijk nooit" een album zal uitbrengen. "Ik denk niet echt dat ik veel van een songwriter ben," zei ze. "Dus we zullen zien. Maar zeg nooit, nooit”

Haar nieuwste muzikale uitstapje, de single "The Creatures of Nature" van de Sasquatch Sunset soundtrack, benadrukt opnieuw haar vocale bekwaamheid. Dit lied, een product van de samenwerking met The Octopus Project, biedt Keough de kans om haar stem te verheffen in een betoverende folk ballade die de luisteraar meeneemt naar de mysterieuze wereld van Sasquatch-achtige wezens en hun band met de natuur.

Net als in haar rol in de film, waar ze een onherkenbare matriarchale Sasquatch speelt, belichaamt Keough’s zang een atmosferische en mystieke kwaliteit, waarmee ze een gevoel van eenheid met de wildernis uitdraagt. The Octopus Project heeft hun waardering uitgesproken voor haar bijdrage en benoemde hoe haar stem de ontastbare schoonheid perfect vangt, iets wat hen diep heeft geraakt toen Keough verklaarde dat het de mooiste song was die ze ooit heeft gezongen.

Sasquatch Sunset en zijn soundtrack staan als een getuigenis van Keough's voortdurende muzikale reis, terwijl ze haar eigen pad in de entertainmentindustrie blijft banen. Met haar openheid voor nieuwe uitdagingen en haar nederige acceptatie van haar natuurlijke talent, blijft Riley Keough een fascinerende figuur in zowel de acteer- als muziekwereld.

 
 Beluister hier de nieuwe single van Riley  
 
Gepubliceerd: 06 april 2024, 20:30
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 5" - America