magazine_cover
© 2007-2024 Elvismatters vzw
Elvis and Elvis Presley are Registered Trademarks of Elvis Presley Enterprises Inc.
ElvisMatters is an officially recognized Elvis Presley Fanclub.
   
 
 Nieuwe MRS 4CD Set op korte termijn beschikbaar
 
Het label Memphis Recording Service (MRS) heeft laten weten dat zij volgende week zullen starten met de verzending van de 4CD sets ‘THE COMPLETE MOVIE MASTERS 1960-62 - PLUS SESSION OUT-TAKES’. Met een beetje geluk zal deze set in de tweede helft van april beschikbaar zijn voor onze klanten.

Deze unieke Limited Edition 4CD set, brengt hulde aan Elvis Presley’s volledige master soundtrack opnamen gemaakt voor zijn films tussen 1960 en 1962. Als kers op de taart bevat deze set ook twee CD's met zeldzame outtake tracks van deze opnamesessies, inclusief niet eerder uitgebracht materiaal.

Alle tracks in deze release zijn zonder uitzondering in stereo en zijn professioneel gemixt en geremasterd, wat resulteert in de beste geluidskwaliteit. Bij deze 4CD set wordt ook een 140-pagina's tellend hardback boek geleverd, dat zich focust op elk van de zeven films. Dit boek is verrijkt met informatieve teksten, zeldzame en nooit eerder vertoonde foto’s, en memorabilia.

Wil je verzekerd zijn van jouw exemplaar van deze CD set? Aarzel dan niet en reserveer vandaag nog via ShopElvisMatters.com
 
 Reserveer hier jouw exemplaar  
 
Gepubliceerd: 06 april 2024, 20:40
Gepubliceerd door: ElvisMatters - Michel van Erp .
 
  Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan mits met bronvermelding: www.elvismatters.com.  
 
 
 
 
 
Follow ElvisMatters on Twitter
FTD 7" - Fun In Acapulco